CONSTRUCT

Met onze afdeling hoogbouw zijn we uitgegroeid tot een stabiele klasse 6/7 aannemer. We leggen ons voornamelijk toe op openbare aanbestedingen in de utiliteitsbouw: woonzorgcentra, scholen, sportcentra en meer.

Onze expertises

APK Group bouwt zowel in de private als in de openbare sector. Dat kan gaan van appartementen en scholen tot woonzorgcentra. Een korte uitvoeringstermijn, zonder kwaliteitsverlies voor de klant, is een prioriteit. We zijn ook gespecialiseerd in gyprocwerk, binnen- en buitenschrijnwerk, bijgebouwen en binneninrichting. Op maat gemaakte meubels voor jouw vastgoedproject zijn ook geen probleem. In de civiele bouw behoren betontechnieken ook tot onze activiteiten. Sinds kort werkt APK Group bovendien met ter plaatse gegoten architectonische beton, bekend als ‘zichtbeton’.

B2G

B2B

Onze projecten

Sportcentra

Ziekenhuizen

Woonzorgcentra

Scholen

Wij bouwen uw droomproject.

Professioneel opgeleid en gecertifieerd

APK Group durft een grote variëteit aan projecten aan te gaan. Van vastgoedprojecten tot nieuwbouw en van verbouwingen tot utiliteitsbouw. Daarnaast wordt steeds meer ingezet op intelligente bouw. Dit met het oog op de creatie van smart en sustainable cities. Ingebouwde technologieën zorgen voor steeds meer comfort.

We werken alleen met professioneel opgeleide en gecertificeerde werknemers. We streven naar een continue bijscholing van onze medewerkers, zodat wij, mede dankzij onze jarenlange ervaring, de beste expertise kunnen bieden.

Onze bedrijven actief binnen Construct

Houthulststraat 76
8840 Staden
België

Tel. +32 51 70 81 31

Steenovenstraat 2a
2390 Malle
België

Tel. +32 33 85 91 63

Op zoek naar een job binnen Construct?

Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina en vind jouw droomjob vandaag nog!