MOBILITEIT

APK Group heeft alles in huis om jouw totaalproject te verzorgen. Gaande van grond- en afbraakwerken, algemeen wegen- en rioleringswerk, glijbekisting, asfaltering tot en met groenaanleg.

Onze expertises

APK Group zorgt voor een optimale mobiliteit van mensen en producten: aanleggen van wegen en spoorinfrastructuur, signalisatiemateriaal en –installaties, verkeersmonitoring, parkings en bedrijventerreinen. We hebben alles in huis voor de verzorging van een totaalproject. Gaande van grond- en afbraakwerken, algemeen wegenis- en rioleringswerk, glijbekisting, asfaltering tot en met groenaanleg. Ook klinkerwerken kunnen machinaal geplaatst worden en terreinen kunnen ter plaatse gestabiliseerd worden, waardoor grondtransport wordt geminimaliseerd. Dit gebeurt onder leiding van een interne milieucoördinator die in samenwerking met gespecialiseerde partners de delicaatste milieuproblemen oplost.

Aanleg van wegen

Spoorconstructie

Signalisatie-installaties

Monitoring van verkeer

Laadpalen

Rail

State-of-the-art laadinfrastructuur

Bij de slimme stad van de toekomst hoort natuurlijk ook de laadinfrastructuur van morgen. APK Group is daarbhij dé partner voor de realisatie van een slimmere en duurzamere transportinfrastructuur. Publieke, bedrijfs- en residentiële installaties behoren tot het aanbod van APK Group.

Signalisatie

De signalisatiedienst van APK Group maakt dat de ontzorging van de klant tot een hoger niveau getild kan worden. Al het signalisatiemateriaal wordt op een zorgvuldige manier geproduceerd zodat een goede kwaliteit verzekerd kan worden. Hierbij zijn een snelle service en levertermijn prioritair. Via deze weg bouwt Verfaillie-Leroy mee aan veilige steden. Andere projecten waar het op maat gemaakte signalisatiemateriaal van Verfaillie-Leroy de geschikte partner voor is, zijn borden voor op evenementen.

Lean & BIM bouwplanningsmethodes

Binnen de activiteit Mobiliteit voeren we de meest uiteenlopende werkzaamheden uit, zowel voor het aanleggen van wegen en sporen op gestabiliseerde ondergrond als voor signalisatie-installaties en monitoring van verkeer. Maar evengoed voor het aanleggen van parkings en bedrijventerreinen. We werken met de meest moderne bouwplanningsmethodes zoals:

  • Lean: opdelen van grote werven in deelopdrachten of ‘batches’ die korter opgevolgd worden.
  • BIM: Building Information Modelling, waarbij we eerst digitaal in 3D bouwen om conflicten in de plannen eruit te halen. Verder zijn we gespecialiseerd in rijwegen en parkings waarbij in één beweging een breedte tot 8 m gerealiseerd kan worden

Kwalitatief hoogstaand bouwmateriaal

Betonpleinen, watergreppels, muurtjes, grachten, betonwegen en talloze andere toepassingen worden vandaag de dag machinaal uitgevoerd. We hebben daarbij de nodige ervaring in huis inzake floorlifting, waterdichting, opvullen holle ruimtes, behandeling punch-out, betonconstructies, herstellen van epoxy- en hydraulische mortels. We beschikken over een uitgebreid machinepark, waardoor alle mogelijke landinrichtingen kunnen worden uitgevoerd.  

Door middel van inzet van gespecialiseerd materieel kunnen volledige percelen worden opgehoogd, geëgaliseerd en ingezaaid. Ook recycling sites behoren tot onze expertises. Hier kunnen we alles zeven, breken en de afbraak van restmaterialen recupereren. Resol nv is hierbij gespecialiseerd in de verhuur van rol- en afzetcontainers in alle soorten en maten. APK Group beschikt ook over puinbreek- en menginstallaties. Dit alles voeren we uit met het bezit van een TOP vergunning.

 

 

Onze bedrijven actief binnen Mobiliteit

APK Wegenbouw

Winkelomseheide 217A
2440 Geel
België

Tel. +32 14 85 29 49

APK Wegenbouw

Rangeerweg 5
6114 BC Susteren
Nederland

Tel. +31 88 751 01 51

Wervikstraat 94
8902 Ieper
België

Tel. +32 57 20 23 49

Kieleberg 8
3740 Bilzen
België

Tel. +32 89 56 94 85

Onze bedrijven binnen Mobiliteit

APK Wegenbouw (BE)
Verfaillie-Leroy
Drion Blijbouw

Kieleberg 8

3740 Bilzen -België

Tel. +32 89 56 94 85

Op zoek naar een job binnen Mobiliteit?

Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina en vind jouw droomjob vandaag nog!