Verfaillie-Leroy gaat in zee met gemeente De Panne tot 2025 

Verfaillie-Leroy wint de aanbesteding van de gemeente de Panne.

Projectinhoud

Verfaillie-Leroy, bekend om zijn signalisatie, verkoop, verhuur en plaatsing van wegmarkeringen op maat van de klant en openbare werken, wint de aanbesteding van gemeente De Panne. 

Het snel aanleveren van de offerte en een goede service overtuigden de gemeente van de sterktes van Verfaillie-Leroy. Dit werd beloond met een drie jaar durend contract voor het voorzien van verkeersborden en toebehoren voor de gemeente. Een opdracht die goed is voor een bedrag van ongeveer 200.000 euro, al blijft het moeilijk om op voorhand de grootte van de vraag in te schatten. “Het ene jaar kan dit gaan over 10.000 euro en het jaar erop 100.000 euro. Dat fluctueert zeer sterk” weet Stefaan Donche. 

Binnen de markt van signalisatie is de vraag zeer divers. Elke klant heeft andere ontwerpen, groottes en doeleinden van gebruik. Om aan deze verschillende eisen te kunnen voldoen, hanteert Verfaillie-Leroy sedert lange tijd een hoge mate van personaliseerbaarheid. Bandwerk is dan ook niet aan de orde. Kwaliteit in het productie atelier en communicatie daarentegen zijn dat wel. Dat zijn trouwens de redenen voor het succes van het project van De Panne. Volgens Joost Breyne is sterk teamwerk, zoals bij Verfaillie-Leroy, hiervoor noodzakelijk. Een derde uniek punt van Verfaillie-Leroy is flexibiliteit. 

“We schuiven snel in onze planningen om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. Daarnaast is op vlak van markeringen de sterke weerafhankelijkheid een bepalende factor in de planning.”, volgens Business Unit Manager Geert Verfaillie. 

Naast de sterke flexibiliteit en personalisatie zet Verfaillie-Leroy sterk in op een in-house mentaliteit. Om aan de gemeente haar eisen te kunnen voldoen, voert Verfaillie-Leroy zoveel mogelijk zelf uit. Van het ontwerp van de borden tot de productie uit metaal, de afwerking en installatie ervan. 

Naar de toekomst willen Geert Verfaillie, Stefaan Donche, Kimberly Decock en Joost Breyne inzetten op groei. “We willen zeker onze grenzen verleggen naar bijvoorbeeld Limburg of Antwerpen. Momenteel lopen er dan ook al heel wat projecten over de verschillende provincies van het land.” 

Kerncijfers

Jaar van uitvoering

Aantal activiteiten op de werf

Gerelateerde projecten